En studio, 15tr upp!

Sedan våren 2021 har vi vårt kontor på 15tr i Hagastaden i centrala Stockholm. Högst upp i huset på Gävlegatan 36B i Wingårdhs nybyggda skrapa, inspirerad av Lake Shore Drive i Chicago.

Nyhet: Lägenheten är nu tillgänglig för uthyrning april till september 2022. De 33 kvm är fullt möblerade (inkl enkel- eller mindre dubbelsäng) och utrustade med TM/TT och DM. Föreningen tillåter uthyrning, och vi ser gärna samma hyresgäst för hela perioden. Välkommen att höra av dig eller komma på besök!

ps. Från september och framåt vill vi åter dela ytan med en trevlig veckopendlare eller motsvarande. Tipsa gärna en kollega eller vän! 

*

Kontakta oss om du söker en kontorsplats, studio eller showroom med möjlighet till övernattning. Vi delar gärna med oss av lägenheten, på både kort och lång sikt. 

Möjlighet att hyra parkering av oss finns så snart parkeringsgaraget under är färdigbyggt. Via parkeringen på KS nås ytan utan vägtullar. I huset finns tillgång till gratis gym och via intilliggande Elite hotell finns frukost, mötesrum, spa mm.

Läs även mer om projektet på www.kvartetten.se

Se några sköna bilder från vår studio här:

oxford-fasad.jpg
planlösning.jpg
Utsikt.PNG
kök 1.jpg
utsikt.jpeg
Oxford-miljö.jpg
kök 3.jpg
kök 2.jpg